Închide

Incidența infecțiilor cu coronavirus a crescut ușor de ieri la Cluj, cu 0,03 cazuri la mia de locuitori

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 23, 2020 0 253

Incidența infecțiilor cu coronavirus a crescut ușor de ieri la Cluj, cu 0,03 cazuri la mia de locuitori.

Clujul nu mai este între cele mai infectate județe din țară, raportat la populație, după ce incidențe mai ridicate s-au înregistrat, astăzi, la Sibiu, Ilfov și Brașov, cu 8,64, 8,13 și respectiv 7,19 cazuri la mia de locuitori.

Amintim, Clujul a depășit astăzi numărul de 19.000 de persoane infectate cu noul coronavirus, după ce de ieri până astăzi au fost descoperite zeci de cazuri noi de infecție.
În Cluj numărul bolnavilor infectați cu noul coronavirus Covid 19 este azi de 19.081 persoane, dintre care 165 au fost depistate doar în ultimele 24 de ore. Este, ca de obicei în ultimele săptămâni, cel mai mic număr de cazuri noi înregistrate într-o zi din timpul săptămânii, aceasta deoarece duminica funcționează un singur laborator de depistare a infecțiilor cu coronavirus, unde sunt testate probele de la bolnavii care prezintă simptome de infecție.

Să menționăm, de luni întregi Clujul are cel mai mare număr de cazuri de infecție cu coronavirus. Și astăzi, cu cele peste 19.000 de cazuri depistate până acum, Clujul are cele mai multe cazuri de infecție din țară, după București.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare