Închide

Incidența infecției cu coronavirus sare de pragul de opt cazuri la mia de locuitori azi în Cluj-Napoca, numărul cazurilor active crește de 4 ori într-o săptămână

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 14, 2022 0 265

Incidența infecției cu coronavirus sare de pragul de opt cazuri la mia de locuitori azi în Cluj-Napoca, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică.
E vorba de o incidență de 8,34 cazuri la mie în oraș azi, considerabil peste media județeană, de 5,73 cazuri la mie, la rândul său cea mai ridicată din țară.
În oraș sunt active peste 2.800 de cazuri de infecție depistate în ultimele două săptămâni, mai exact 2.809, adică două treimi din întreg numărul din județ – în Cluj sunt active azi peste 4.300 de cazuri de infecție.

Spre comparație, în urmă cu o săptămână și o zi, în 6 ianuarie, numărul cazurilor active din oraș era de 627 cazuri, iar rata de infectare – de 1,86 cazuri la mie. Numărul a crescut de mai bine de patru ori în doar opt zile.

E vorba de 627 cazuri active de infecție în Cluj-Napoca astăzi, adică depistate în ultimele două săptămâni, în vreme ce rata de infectare a crescut azi la 1,86 cazuri la mia de locuitori, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică. Spre comparație ieri în oraș erau înregistrate 560 de cazuri active și o rată de infectare de 1,66 cazuri la mie – o creștere de -0,2 la mie într-o singură zi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu