Închide

Incidența infecției cu coronavirus continuă să scadă în Cluj-Napoca, singurul oraș din Cluj cu restricții zilnice de circulație, azi e de 7,51 la mie

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 10, 2021 0 984

Incidența infecției cu coronavirus continuă să scadă la Cluj și se apropie de pragul la care restricțiile de circulație sunt ridicate.
Azi incidența a scăzut la 7,51 cazuri la mie, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică, de la 7,67 cazuri la mia de locuitori ieri și 7,84 în urmă cu două zile.

Cluj-Napoca a depășit în urmă cu o săptămână pragul critic de 7,5 cazuri de infecție cu coronavirus la mia de locuitori, prag de la care sunt impuse restricții zilnice de circulație, cu magazinele închise la ora 18 și circulația interzisă după ora 20. Ca restricțiile să fie ridicate e nevoie ca rata de infectare să scadă sub 7 la mie.

În Cluj-Napoca au fost depistate în ultimele două săptămâni un număr de peste 2.500 de cazuri de infecție, mai exact 2.531, mai mult decât în toate celelalte orașe și comune din județ în același interval – în restul unităților administrativ-teritoriale din Cluj au fost depistate în ultimele două săptămâni puțin peste 2.300 de cazuri de infectare. Orașul e singurul din județ sub incidența deciziilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care limitează deplasările, de o săptămână. Și orașul Dej e aproape de acest prag, după ce azi incidența aici e de 7,46 cazuri la mie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu