Închide

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut sub pragul de zece cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, pentru prima dată în ultimele săptămâni, s-a dublat într-o lună

SănătateTop News by Actual de Cluj - aug. 15, 2022 0 153

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut sub pragul de zece cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, pentru prima dată în ultimele săptămâni, dar e dublă față de cea înregistrată în urmă cu o lună.
Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj arată că azi incidența infecției cu coronavirus a ajuns în Cluj-Napoca la 9,78 cazuri la mia de locuitori, în scădere semnificativă în ultimele zile, de la 11,69 joia trecută și 13,37 în urmă cu două săptămâni. Aceasta înseamnă un număr de sub 3.300 de cazuri active de infecție înregistrate în oraș, în scădere de la aproape patru mii joia trecută.
În județ sunt înregistrate azi aproape 5.500 de cazuri active iar incidența a ajuns la 7,24 cazuri la mie, a doua cea mai ridicată din țară după cea din București. În urmă cu o lună rata de infectare era de aproximativ patru cazuri la mie, 4,14 în 18 iulie.

Cum arătau cifrele pandemiei în Cluj în urmă cu o lună:

1400 de cazuri active de infecție cu Covid azi în Cluj-Napoca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare