Închide

Incidența infecției cu coronavirus a ajuns la pragul de un caz la mia de locuitori în Cluj astăzi, zeci de cazuri noi au fost depistate doar în ultimele 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 06, 2021 0 299

Incidența infecției cu coronavirus a ajuns la pragul de un caz la mia de locuitori în Cluj astăzi, zeci de cazuri noi au fost depistate doar în ultimele 24 de ore.
În Cluj, județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent, a fost depășit pragul de 59.000 de cazuri, după ce de ieri până azi în județ au fost identificate 61 de cazuri noi de infecție, printre cele mai multe într-un județ din țară în acest interval. Incidența infecției, raportând cazurile active la populația rezidentă, a ajuns azi în Cluj la 1 caz la mie. Doar în alte patru județe din țară, și în București, a fost depășit până azi pragul de un caz la mie, e vorba de Bistrița-Năsăud cu 1,05 cazuri la mie, Ilfov cu 1,23, Satu Mare cu 1,28, Timiș cu 1,01 și București cu 1,08 cazuri la mie.

În ultimele 24 de ore a fost raportat și un deces cauzat de coronavirus la Cluj, în total în acest interval au decedat în România, după ce s-au infectat cu coronavirusul, 25 de persoane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare