Închide

Incident filmat într-un autobuz din Cluj-Napoca. Un bărbat care nu purta mască a fost pălmuit de o femeie

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 06, 2021 2 2065

Un bărbat a fost filmat în timp ce a fost pălmuit de o femeie deoarece a vociferat și a refuzat să poarte mască de protecție. Incidentul ar fi avut loc într-un mijloc de transport din Cluj-Napoca iar video-ul a fost postat pe rețelele de socializare, fără să se precizeze exact când a avut loc episodul.

Din imaginile care s-au propagat în mediul online se poate vedea că bărbatul a intrat în conflict verbal cu ceilalţi călători din mijlocul de transport în comun, după ce aceștia i-au cerut să îşi pună masca de protecție.

Omul din video vociferează că și-a făcut vaccinul, apoi înjură cu privire la acesta, iar călătorii din mijlocul de transport în comun sunt iritați și îi cer să respecte legea.  La un moment dat, în filmare, apare o femeie care îi pune direct mâna pe gură bărbayului şi îi spune: “Te rog frumos să mai taci odată. Taci odată!”, după care i-a dat două palme şi se retrage. Bărbatul s-a ridicat brusc în picioare, însă după acest moment, filmarea este întreruptă.

În mediul online s-au creat deja tabere cu privire la incident. Unii o laudă pe femeie pentru gestul pe care l-a făcut, alții o critică.

Potrivit adevarul.ro, Poliţia Cluj face cercetări în acest caz. Bărbatul riscă o amendă pentru că nu a purtat masca de transport în mijlocul de transport în comun, în vreme ce femeia ar putea fi chemată să dea explicaţii pentru că l-a pălmuit.

2 comentarii

  1. nu sustin palmuirea nimanui, dar nesimtirea celui care foloseste autobuzul fara a purta masa e prea mare pentru a nu fi sanctionata ( macar verbal). Ar fi trebuit sa coboare din autobuz la prima statie, nu sa comenteze aiurea.

    • Și nu e singurul. Oare în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca cine îi sancționează pe cei ce nu poartă mască de protecție?

Scrie un comentariu