Închide

Începe Trofeul Carpați. Echipa națională de handbal feminin are nevoie de sprijinul clujenilor

Sport by Catalin Suciu - mart. 17, 2015 0 1826

Echipa națională a României se pregătește pentru barajul cu Serbia, din vară, pentru calificarea la Campionatul Mondial, dar până atunci va participa la Trofeul Carpați, un regal handbalistic care va avea loc vineri și sâmbătă (20-21 martie) în Sala Polivalentă din Cluj. Suedia – Germania, vineri, de la ora 18.00 şi România – Brazilia, vineri, de la ora 20.00, sunt meciurile din prima zi a Trofeului Carpaţi. Finala mică va avea loc, sâmbătă, de la ora 18.30, iar finala mare de la ora 20.15.

TrofeulCarpati

Cu acest prilej va debuta pe banca tehnică a României și suedezul Tomas Ryde, cel care îl înlocuiește pe Gheorghe Tadici.
„Este o oportunitate excelentă să arătăm fanilor handbal de calitate. Brazilia are un stil atractiv pentru spectatori, diferit de cel al naţionalelor din Europa. Se bazează mult pe calitatea individuală a jucătoarelor şi pe handbalul în situaţii unu la unu, de aceea va fi o provocare pentru noi. De partea cealaltă, Suedia şi Germania au tradiţie în handbal şi un joc bine organizat tactic. Sper ca vom juca în finala mare”, a anunțat Ryde.
Spectatorii își pot procura fie abonamente cu care vor putea urmări toate partidele, prețul fiind de 15 lei la inelul superior al tribunelor și 25 de lei la cel de jos, fie pot opta pentru bilete la prețurile de 10 lei (sus) și 15 lei (partea de jos a sălii).
Tichele pot fi cumpărate de la Sala Polivalentă în ziua meciurilor sau online, de pe eventim.ro.

Lotul României la Trofeul Carpați

Paula Ungureanu (HCM Baia Mare), Denisa Dedu (Corona Brașov) și Ionica Munteanu (SCM Craiova)
Extreme:
Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Nicoleta Dincă (Corona Brașov), Ada Nechita (HCM Baia Mare), Laura Chiper (Corona Brașov)
Linia de 9 metri:
Diana Puiu (HC Zalău), Cristina Neagu (Buducnost), Cristina Zamfir (Corona Brașov), Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), Aurelia Brădeanu (Corona Brașov), Luciana Marin (HCM Baia Mare), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare) Clara Vădineanu (HCM Râmnicu Vâlcea), Oana Bondar (Corona Brașov), Laura Popa („U” Alexandrion Cluj), Crina Pintea (HC Zalău), Florina Chintoan („U” Alexandrion), Timeea Tătar (HCM Baia Mare) și Andreea Pricopi (Corona Brașov).

În luna iunie, România va întâlni naționala Serbiei într-o dublă manșă , câștigătoarea urmând să participle la Campionatul Mondial. Partida tur se va juca la Belgrad, iar returul în Sala Polivalentă din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.