Închide

Începe Târgul Gaudeamus. Cele mai așteptate lansări de cărți

ActualitateCulturăFestival by Actual de Cluj - apr. 16, 2016 0 333

Cea de-a XVII-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus se va desfășura în perioada 20-24 aprilie, în Piața Unirii din Cluj Napoca, conform tradiției. Sunt programate mai multe lansări de cărți, iar evenimentele editurii Școala Ardeleană sunt printre cele mai așteptate. Dintre acestea amintim lansarea programată vineri, 22 aprilie, la ora 12.00. Este vorba despre volumul de teatru „Fântâna lacrimilor”, de Valeriu Anania. Ediție critică și prefață de Aurel Sasu. Evenimentul este prezentat de Horia Bădescu și de Părintele Ioan Chirilă. În cadrul acestei lansări va avea loc și un recital. De asemenea, tot vineri va fi lansată și cartea „Altfel despre Părintele Arsenie Boca. Convorbiri realizate de Marius Vasileanu cu Petre Guran, George Enache, Adrian Nicolae Petcu, Dragoș Ursu, Teodor Baconschi, Augustin Ioan, Florin Caragiu, Marina Dumitrescu, Pr. Răzvan Petcu, Andrei Dorobanțu și Dumitru Constantin-Dulcan. Cu o Postfață de Sever Voinescu”.
Prezintă: Ioan Pintea, Radu Preda, Dragoș Ursu și Marius Vasileanu.

 Alte lansări

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, ora 13.30, va fi lansată cartea profesorului Vasile Pușcaș, „Negocieri pentru parteneriate”. Prezintă profesorii Aurel Codoban și Radu Munteanu. Tot sâmbătă de la 14.30 se va lansa volumul cu piesa Batum, de Mihail Bulgakov. Prezintă profesorul Nicolae Vartic. De la 16.30 se va lansa volumul „Taifas cu menestreli. Interviurile Diligenței de Bizanț de Florin Săsărman și Vali Șerban”.
Prezintă: Daniel Moșoiu, Florin Săsărman și Vali Șerban. Iar de la ora 18.00 se lansează volumul „Epopeea lui LIM”, de Liviu-Ioan Mureşan. Prezintă presedintele filialei clujene a Uniunii Scriitorilor Irina Petraș

Nici un comentariu

Scrie un comentariu