Închide

Începe returul la handbal feminin. “U” Alexandrion, misiune imposibilă pe teren propriu

Sport by Catalin Suciu - ian. 05, 2016 0 198

Echipa de handbal feminin va primi vizita miercuri vizita lui HCM Baia Mare în prima etapă din returul Ligii Naționale de handbal feminin.

Clujencele abordează acest retur cu un moral bun după ce, în urmă cu o săptămână, au câștigat Cupa Alexandrion, întrecere în care au trecut de HC Zalău, HC Alba Sebeș și CSM Bistrița. Înaintea meciului , fetele pregătite de Carmen Amariei ocupă locul 11 în clasamentul Ligii Naționale, cu un total de 12 puncte și un bilanț de 4 victorii și 9 înfrângeri. De partea cealaltă, băimărencele sunt pe poziția a doua, cu 36 de puncte, singura înfrângere din acest campionat a HCM-ului fiind în derbyul cu CSM București.
Partida dintre “U” Alexandrion și HCM Baia Mare este programată miercuri, de la ora 18:00 , în Sala Polivalentă din Cluj, iar prețul unui bilet este 10 lei.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu