Închide

Restricții de circulație din 6 iunie pe străzile Gavril Muzicescu și Sigismund Toduță din cartierul Grigorescu

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 03, 2022 0 213

Circulația pe străzile Gavril Muzicescu (cu sensul de deplasare dinspre str. Giuseppe Garibaldi spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) și Sigismund Toduță (cu sensul de deplasare dinspre str. Gavril Muzicescu spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) va fi restricționată începând de luni, 6 iunie. Măsurile sunt necesare, arată Primăria, având în vedere proiectul de reabilitare a malurilor Someșului.

„Pentru început, pe străzile menționate vor fi executate lucrări de reabilitare a rețelelor de utilități”, anunță Primăria.

Proiectul care vizează malurile Someșului a început în 2021 și cuprinde o suprafață de peste 14,6 hectare aferentă malurile intravilane ale Someșului de pe străzile Paul Ioan, 1 Decembrie 1918, Plopilor, Gavril Muzicescu, Sigismund Toduță, Splaiul Independenței, Mamaia, Dragalina, precum și în zona adiacentă parcurilor Rozelor și Iuliu Hațieganu.

Execuția lucrărilor se realizează secvențial, din cartierul Grigorescu, pe tronsoane succesive, de la vest spre est, pe cele două maluri.

Lucrările sunt executate de Asocierea ACI Cluj (lider) – SOCOT SA – Simacek Facility Services, finanațarea investiției fiind asigurată din fonduri europene. Contractul însumează peste 95 de milioane lei fără TVA și a fost semnat în septembrie 2021. Durata lucrărilor este de 19 luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu