Închide

Incendiu pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, pompierii ajung cu dificultate printre mașini parcate: „accesul autospecialelor se complică în astfel de cazuri. Colegii au reușit să pătrundă „la milimetru””

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 15, 2019 0 352

O mașină a luat foc pe cea mai aglomerată stradă din Cluj, în Mănăștur în noaptea de duminică, iar pompierii au reușit doar cu mari eforturi să ajungă la ea și să o stingă.

Haosul de mașini parcate pe strada Mehedinți, cea mai aglomerată stradă din Cluj, dă bătăi de cap pompierilor care trebuie să ajungă la fața locului pentru a stinge un incendiu. S-a întâmplat în noapta de sâmbătă spre duminică în jurul orei 4, când aceștia au ajuns pe stradă pentru a stinge un incendiu ce a cuprins o mașină parcată în vecinătatea aleii Moldoveanu ce intersectează strada Mehedinți și care e de asemenea plină-ochi de mașini parcate, chiar dacă e o stradă îngustă, astfel că șoferii cu greu își fac loc printre ele cu autoturisme, nu cu autospeciale de mari dimensiuni pentru stins incendii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Andrei Biriș explică: „accesul este îngreunat în zona respectivă de autoturismele parcate haotic inclusiv pe trotuare, iar accesul autospecialelor se complică în astfel de cazuri. Colegii au reușit să pătrundă „la milimetru” printre mașinile parcate și să ajungă în timp util la flăcările ce se puteau extinde și la alte autoturisme parcate în apropierea celui care a ars”.

Incendiul a fost determinat cel mai probabil, spun pompierii aflați la fața locului, de o defecțiune la instalația electrică a mașinii. Au ars elemente din plastic, izolația cablurilor electrice din compartimentul motor și alte elemente de caroserie din apropierea compartimentului motor, s-a deteriorat bordul și s-au afumat elemente din tapițerie din habitaclul autoturismului.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu