Închide

Incendiu la o casă cu etaj din localitatea Mihai Viteazu, din cauza coșului de fum izolat necorespunzător

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 12, 2022 0 176

Un incendiu a cuprins o casă pe două nivele, în localitatea clujeană Mihai Viteazu, sâmbătă dimineața. Pentu că era placată cu lemn, flăcările s-au extins cu ușurință, transmite ISU Cluj.

Focul a izbucnit din pricina coșului de fum, izolat necorespunzător, transmite ISU Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină în această dimineață la un incendiu ce a cuprins un imobil pe două nivele din localitatea Mihai Viteazu. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:02, iar pompierii turdeni s-au deplasat la această misiune cu o autoscară, o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD.

Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit acoperișul imobilului, de aproximativ 500 de mp, cuprins de flăcări. Focul a afectat și o bună parte a imobilului. Imediat, salvatorii au început să lucreze pentru lichidarea incendiului. De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere la incendiu, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât imobilul este placat cu lemn, astfel că flăcările s-au extins cu ușurință.  Cauza incendiului, coșul de fum izolat necorespunzător.

Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical. Pompierii se află la această intervenție de peste două ore, incendiul urmând a fi lichidat  în curând. Drept urmare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită după încheierea misiunii”, se precizează în informarea ISU Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu