Închide

Incendiu într-un spital din Cluj, mai multe încăperi au fost inundate cu fum UPDATE O femeie transportată la Urgențe cu suspiciuni de arsuri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 24, 2022 1 5997

Incendiu într-un spital din Cluj, mai multe încăperi au fost inundate cu fum.

E vorba de policlinica din spitalul municipal Turda, unde o încăpere a luat foc; la fața locului s-au deplasat pompieri cu două autospeciale pentru stins incendii și o autoscară, dar și un echipaj de ambulanță. ”În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, în aceste momente se face recunoașterea de către echipajele de pompieri”, a arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș.
Nu sunt anunțate până în acest moment persoane rănite. Revenim cu informații.

UPDATE Pompierii sosiți la fața locului au constatat că au ars mai multe deșeuri de materiale plastice dintr-un coș situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului. O femeie s-a autoevacuat din spațiile respective, până la sosirea pompierilor, și a primit îngrijiri de la echipajul de Ambulanță, a arătat Biriș. Aceasta a fost transportată la Compartimentul de Primire Urgențe Turda în stare de conștiență și cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor și antebrațelor. Flăcările au fost stinse cu mijloacele de primă intervenție, stingătoare, până la sosirea pompierilor, de către personalul spitalului. Nu au fost necesare alte măsuri suplimentare de evacuare din spațiile unității sanitare, a precizat acesta.

Foto ISU Cluj

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare