Închide

Incendiu într-o casă din Cluj-Napoca în această noapte, pe strada Gruia. Flăcările au cuprins o casă și mai multe garaje

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 04, 2022 0 166

Incendiu într-o casă din Cluj-Napoca în această noapte, pe strada Gruia. Flăcările au cuprins o casă și mai multe garaje.

Incendiul a avut loc la primele ore ale dimineții, pompierii au ajuns la fața locului în jurul orei 4.15. La misiune au participat două autospeciale pentru stins incendii cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj de prim ajutor SMURD, trimis preventiv. Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul casei, precum și la acoperișul a trei garaje. Salvatorii au format imediat dispozitivele de stingere și au limitat propagarea incendiului. Suprafața totală afectată de flăcări este de aproximativ 300 de metri pătrați. ”Chiar și așa, intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă la interiorul casei și la interiorul garajelor, precum și la o altă casă situată în vecinătate”, a transmis purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș, adăugând că pompierii au reușit să salveze o mașină de epocă din anii ’50. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare, a adăugat el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu