Închide

VIDEO Incendiu în Florești, 4 familii evacuate UPDATE Care e cauza focului

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 08, 2020 0 862

Incendiu de amploare în comuna Florești, unde un imobil cu trei nivele a luat foc iar patru familii au trebuit evacuate.

Mai exact a luat foc acoperișul unui imobil, de pe strada Fagului, precizează purtătorul de cuvânt al pompierilor clujeni, Andrei Biriș. La fața locului au ajuns de urgență trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțime, plus un echipaj SMURD. Patru familii au fost evacuate iar Biriș spune că în acest moment flăcările sunt sub control.

UPDATE Biriș spune că au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, iar aceștia nu au necesitat consult medical din partea echipajului SMURD dislocat la fața locului. ”Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative. Acoperișul imobilului, de cca 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul.
Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil”, a precizat el.

UPDATE 2 Pompierii spun că în urma cercetărilor preliminare a fost determinat că focul a pornit de la un coș pentru evacuarea fumului, care era izolat necorespunzător față de materialele combustibile.

Video mai jos, sursa ISU Cluj:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare