Închide

Incendiu de proporții aseară pe o stradă din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 17, 2020 1 643

Incendiu de proporții aseară pe o stradă din Cluj-Napoca, unde acoperișul unei case de locuit a luat foc.

Nu mai puțin de trei autospeciale pentru stins incendii, plus o platformă pentru intervenții la înălțime, au ajuns de urgență la fața locului aseară în jurul orei 22.40, pentru a lichida flăcările care cuprinseseră acoperișul unei case de locuit, de pe strada Aron Densușianu din Cluj-Napoca. ”Ocupanții din imobil s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție, care au acționat mai bine de patru ore pentru stingerea incendiului și au reușit să limiteze propagarea flăcărilor în limitele care au fost găsite de către forțele de intervenție. Au fost distruse în totalitate acoperișul imobilului, cu o suprafață de cca 150 mp, și bunurile casnice depozitate în pod. Au fost deteriorate încăperile din mansardă prin efectele căldurii și fumului degajat, precum și prin acțiunea apei folosite pentru stingere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș. Acesta adaugă că din cercetările preliminare incendiul a pornit de la coșul de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

 • Tags

  Un comentariu

  1. Felicitari fortelor de interventie pentru profesionalismul de care au dat dovada !
   S-au miscat rapid , in 6 minute au sosit si au plecat dupa aproape 5 ore , dupa ce au lichidat toate focarele !
   Inca o data felicitari pompierilor militari care au intrat prin foc ca sa ajunga in pod unde ardea acoperisul !
   Felicitari si echipei de interventie de la apa canal , electricienilor , salvarii si politiei , prezenti de la inceput la actiunea de stingere a incendiului !
   As vrea pe aceasta cale sa trag un semnal de alarma , poate citeste cine trebuie , in legatura cu lipsa hidrantilor de pe strada !
   Un vecin

  Scrie un comentariu