Închide

Incendiu aseară la o casă din localitatea Luna, casa a fost mistuită de flăcări, incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit

Economie by Actual de Cluj - mart. 08, 2023 0 117

Incendiu aseară la o casă din localitatea Luna, casa a fost mistuită de flăcări, incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit.

Incendiul din localitatea Luna a izbucnit ieri după-masă în jurul orei 18, la fața locului au intervenit de urgență pompierii, cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. ”Casa se afla într-o zonă greu accesibilă, iar incendiul se manifesta generalizat, la mai multe încăperi, pe o suprafață totală de aproximativ o sută de metri pătrați”, au relatat pompierii.

Astfel, au ars bunurile din interior, cum ar fi elemente de mobilier și haine. De asemenea, flăcările s-au extins și la acoperiș pe o suprafață de 70 de metri pătrați. Din fericire, nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, au mai arătat aceștia, adăugând că cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric poziționat în bucătărie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare