Închide

Încălzire pentru Steaua. U BT Cluj, un nou succes în Liga Națională de baschet: „Sper ca fanii să umple Polivalenta la următorul meci”

Sport by Catalin Suciu - feb. 21, 2016 0 243

U-Banca Transilvania s-a impus duminică în deplasarea de la Craiova, cu SCM U, în primul joc al celei de-a doua faze a sezonului regulat (etapa 23).

Clujenii au dominat partida și au câștigat-o cu 74-61  (21-13, 18-17, 16-16, 19-15), cel mai bun marcator fiind Adamovic, autor a 17 puncte. Dykes a reușit 12 puncte, iar top 3 e completat de Baciu, autor a 10 puncte. De partea cealaltă, cel mai bun marcator al Craiovei a fost Pantic, cu 14 puncte.

”Le mulțumesc băieților pentru concentrare, sunt bucuros că am respectat ceea ce ne-am propus să facem în acest meci. Suntem fericiți cu această victorie și suntem bucuroși că am început cu dreptul în noua fază a campionatului. Ne gândim deja la următorul joc și îi invităm pe toți fanii noștri să umple Sala Polivalentă în meciul de sâmbătă, cu Steaua, va fi un meci foarte greu și avem nevoie de sprijinul lor!”, a spus antrenorul Marcel Țenter după meci.

„Vreau să îmi asum întreaga vină asupra echipei, a întregului staff, a conducerii și publicului, care a venit să ne susțină astăzi. Am început slab jocul, fără să fim puternici din punct de vedere fizic. Ne doream foarte mult victoria, însă a fost o înfrângere dureroasă și dacă va suporta cineva consecințele acela voi fi eu. A fost un joc urât, dar sper că am tras învățămintele și în partidele viitoare nu vom mai repeta greșelile făcute. Sper să facem meciuri bune, să ne respectăm adversarii și să muncim mai mult”, a explicat jucătorul gazdelor, Cătălin Burlacu.
Următorul joc pentru U BT Cluj este sâmbătă, 27 februarie, pe teren propriu, cu Steaua CSM EximBank București. Meciul se va disputa în Sala Polivalentă cu începere de la ora 17, iar biletele pentru acest joc se pot cumpăra deja de pe biletmaster.ro.

foto: u-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.