Închide

Încă un șantier pe Horea la 3 ani după ce au schimbat linia de tramvai: Compania de Apă începe azi să schimbe conductele de apă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 09, 2015 1 690

Șantier de astăzi pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale orașului, Horea: Compania de Apă anunță că începe să schimbă conductele de apă și că șantierul durează trei luni – în funcție de vremea de afară.

Compania de Apă vrea să înlocuiască rețeaua de alimentare cu apă de pe stradă, dar și branșamentele care fac legătura între aceasta și imobilele de pe stradă. „Necesitatea demarării acestor lucrări rezidă în principal în nevoia corelării cu programul de modernizare stradală ce va fi derulat de Primăria municipiului, dar și în vechimea rețelei din zonă”, arată reprezentanții companiei de apă, care precizează pentru operativitate contractorul lucrărilor va începe și derula lucrările în paralel, din ambele capete ale străzii – pe partea dreaptă pe sensul de circulație spre gară și pe partea stângă de la gară spre Camera de Comerț. Lucrările vor impune și restricții de circulație. „dar apelăm la înțelegerea participanților la trafic și a riveranilor ținând cont că această lucrare reprezintă o necesitate reală și stringentă pentru alimentarea cu apă în bune condiții a tuturor beneficiarilor din zonă”, arată Compania.

Să mai spunem că un șantier similar au avut de înfruntat șoferii și riveranii și în urmă cu trei ani, când pe strada Horea a fost înlocuită infrastructura liniei de tramvai.

Un comentariu

Scrie un comentariu