Închide

Încă un magazin de bricolaj în Cluj: francezii redeschid fostul BauMax din Someșeni

Economie by Actual de Cluj - feb. 10, 2016 0 1460

Francezii de la Leroy Merlin, își deschid săptămâna viitoare, cel de-al doilea magazin din orașul Cluj-Napoca. Lanțul de retail de bricolaj, companie care a preluat în2014 magazinele BauMax din România, și-a deschis primul magazin din Cluj în noiembrie anul trecut, iar acum se repune în circuit cel de-al doilea fost BauMax.

Magazinul LEROY MERLIN Cluj Vlaicu este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, se întinde pe o suprafață de 12.000 mp și dispune de peste 30.000 de produse la raft. Unitatea are 100 de angajați și va beneficia și de un Drive-In de 3.000 mp în care clientul intră cu mașina, încarcă marfă direct în mașină și plătește la casele special amenajate. Așa cum spuneam și în toamna anului trecut, la deschiderea primului magazin LEROY MERLIN din Cluj-Napoca, suntem bucuroși să devenim parte a unei piețe economice în plină ascensiune. Clujul devine un pol economic important al României, ce face concurență Bucureștiului, iar pentru noi deschiderea celui de-al doilea magazin în acest oraș reprezintă recunoașterea potențialului economic al acestei zone, care se va dubla în următorii 5-10 ani”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

În prezent, în România, funcţionează 9 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Constanța pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 207).

Cu una dintre cele mai dinamice piețe de construcții din țară, Clujul a atras prezența câtrova retaileri de bricolaj: Praktiker, Dedeman sau Ambient.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu