Închide

Încă un elev eliminat de la Bac pentru fraudă în singurul oraș din Cluj unde supraveghetorii sunt aduși din afara orașului

EducaţieTop News by Actual de Cluj - iun. 28, 2017 0 985

Încă un elev eliminat de la Bacalaureat pentru fraudă în singurul oraș din Cluj unde comisiile ce supraveghează examenul sunt aduse din afara orașului.

Un elev din Huedin a fost eliminat azi din examen pentru fraudă – e singurul incident de la proba de azi alături de eliminarea unui alt candidat, de la liceul teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Azi elevii au susținut proba specifică profilului, la care s-a înscris aproape 4.000 de elevi – mai exact 3.964 – și s-au prezentat 3.910.

În Huedin susțin examenul de Bacalaureat aproximativ 180 de elevi de la cele două licee din oraș – Liceul Teoretic “Octavian Goga” și liceul tehnologic Vlădeasa, plus cei de la liceul din Gilău, din vecinătate.

Citește și:

Un oraș din Cluj e singurul unde comisiile de Bac sunt aduse din afară. “I-am urcat pe toți în autocar, dimineață la 6, 30 de persoane, și i-am trimis”. Din 6 fraude ieri, 5 sunt de aici

Nici un comentariu

Scrie un comentariu