Închide

Încă un candidat la Primăria Clujului: un om de afaceri vrea să conducă orașul

Politica by Actual de Cluj - mart. 31, 2016 0 559

Încă un candidat la funcția de primar în Cluj-Napoca – un om de afaceri și-a  anunțat intenția, în urmă cu puține momente.

Octavian Buzoianu e un om de afaceri cunoscut în Cluj pentru că a condus o vreme fosta fabrică de bere Ursus, a transformat fabrica de dulciuri Feleacul într-un hotel de cinci stele și a construit un centru de afaceri în Mărăști, Cluj Business Center. Acum, el spune că toate aceste proiecte îl recomandă pentru funcția de primar în Cluj-Napoca. „Am decis să candidez la funcția de primar în Cluj-Napoca; această candidatură va fi independentă, susținerea pe care mă bizui e notorietatea pe care am câștigat-o crescut, educat și format și cu majoritatea activității în Cluj”, a spus el în urmă cu puține momente. „Decizia aceasta a fost îndelung analizată, consider că două luni sunt suficiente pentru a mă face suficient de cunoscut, pentru a transmite mesajul meu și a atrage majoritatea clujenilor alături de mine. Cei mai buni agenți electorali ai mei sunt cei care mă cunosc și cu care am lucrat”.

L-am întrebat cu ce proiecte vrea să candideze, dar nu răspunde. „Am să fac un program cât mai coerent axat pe resurse și posibilități. Primul punct cu care pornesc e cooptarea personalului administrativ, schimbarea mentalității din administrație. Avem timp în timpul campaniei să vă prezint proiectele”, a spus el, adăugând, la insistențele jurnaliștilor, „refuz să intru în acest joc”. L-am întrebat și ce buget a estimat pentru candidatură, dar nu spune nici aceasta.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu