Închide

Încă un accident grav pe autostrada Transilvania la Cluj, noaptea trecută, doi morți

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 03, 2020 0 179

Încă un accident grav pe autostrada Transilvania la Cluj, noaptea trecută, două persoane au murit.

Accidentul a avut loc la km 20, pe sensul de mers Gilău-Turda. Echipajele de salvare sosite de urgență la fața locului au găsit un TIR și o mașină avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.
”Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare. Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.
Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani pasageră în cabina camionului au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Cum s-a întâmplat accidentul? Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Andrada Vișan, explică: ”Un conducător auto de 44 de ani, din județul Harghita, în timp ce se deplasa pe autostradă A3, din direcția Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoană. În încercarea de a evita impactul, pierde controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule. Ulterior, ricoşează şi loveşte persoana aflată pe partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un bărbat de 44 de ani,din județul Bihor, care se află pe partea carosabilă”.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu