Închide

Încă o zi în care Clujul e unul dintre județele cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu Covid din țară, singurul care depășește 35.000 de infecții

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 28, 2021 0 426

Încă o zi în care Clujul e unul dintre județele cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, e depășit azi doar de Capitală și de județul Timiș, după cum arată datele Grupului de Comunicare Strategică.

În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 164 de cazuri noi de infecție cu Covid 19, ceea ce duce numărul total al cazurilor depistate în județ de la debutul pandemiei, în primăvara anului trecut, la peste 35.000, singurul din țară cu un asemenea număr de infecții depistate și printre foarte puținele care au depășit pragul de 30.000 de infectări depistate de la debutul pandemiei. Mai exact la Cluj numărul total al cazurilor de infecție depistate ajunge azi la 35.148.

Vestea bună este că la Cluj se consolidează un grad de infectare sub pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori, în scădere, azi incidența este de 2,61 cazuri la mie iar Clujul rămâne și azi în afara zonei roșii – de altfel azi un singur județ se mai află în această situație, Timiș, cu o incidență de 3,31 cazuri la mie.

Să mai spunem că cele 164 de cazuri noi au fost depistate prin procesarea unui număr de teste peste media zilnică a ultimelor luni, în ultimele 24 de ore au fost procesate la Cluj peste 1.900 de teste, dintre care aproape 1.200 la persoane care au manifestat simptome iar alte aproape 400 au fost teste rapide. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare