Închide

Încă o zi în care Clujul e în topul celor mai infectate județe din țară cu coronavirus, sute de cazuri noi depistate doar în ultimele 24 de ore, rata de infectare continuă să crească

Sănătate by Actual de Cluj - mart. 05, 2021 0 191

Încă o zi în care Clujul e în topul celor mai infectate județe din țară cu coronavirus, sute de cazuri noi depistate doar în ultimele 24 de ore iar rata de infectare continuă să crească.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 284 cazuri noi de coronavirus, cifră depășită în acest interval doar de Capitală și de județul Timiș, iar rata de infectare e a doua cea mai ridicată din țară, 3,6, depășită doar de Timiș, cu 5,50. Să menționăm, deși în Timiș au fost raportate în ultimele săptămâni cele mai multe cazuri noi zilnice din provincie în județul Cluj au fost depistate până acum cele mai multe cazuri din țară exceptând Capitala, peste 41.000 de cazuri în total de la debutul pandemiei în urmă cu un an.

Mai precizăm, rata de infectare e în creștere constantă în ultimele zile la Cluj – azi e 3,6, ieri era de 3,4 cazuri la mia de locuitori, iar în urmă cu trei zile, în 2 martie, aceasta era de 3,2 cazuri la mie. Mai jos rata de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare