Închide

Încă o zi în care Clujul are cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, dar rata de infectare, care rămâne cea mai ridicată din România, e în scădere continuă

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 05, 2022 0 153

Încă o zi în care Clujul are cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, dar rata de infectare, care rămâne cea mai ridicată din România, e în scădere continuă.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate 70 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară. Rata de infectare, care azi ajunge la 1,41 cazuri la mie, e cea mai ridicată din țară, peste cea din Capitală cu 1,34 la mie, și dublă față de media națională, care azi ajunge la 0,66 la mie.
În spitalele din Cluj se află azi 60 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți într-un județ din țară după Timiș cu 74, dintre care 16 sunt internați la Terapie Intensivă.

Să adăugăm că în Cluj au fost depistate în cei doi ani și jumătate de panemie un număr de aproape 185.400 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din România.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu