Închide

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, are în continuare cea mai ridicată rată de infectare din țară, peste București

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 04, 2022 0 97

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, are în continuare cea mai ridicată rată de infectare din țară, peste București.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 113 cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară în acest interval, cifră depășită doar de cea din Capitală, peste două sute de cazuri noi, mai exact 209. Rata de infectare din Cluj, care azi ajunge la 1,43 cazuri la mia de locuitori, e cea mai ridicată din România, peste București cu 1,37 la mie, și dublă față de media națională, de 0,67 cazuri la mia de locuitori azi. Clujul e urmat de Timiș cu o incidență de 1,4 la mie. Amintim că în Cluj au fost descoperite cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus într-un județ din țară în cei doi ani și jumătate de pandemie de coronavirus, peste 185.300 de clujeni au fost infectați cu SARS-CoV 2 în acest interval. Adăugăm că potrivit datelor Ministerului Sănătății, publicate în urmă cu puține momente, în spitalele din Cluj se află azi 62 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 16 sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu