Închide

În așteptarea lui Edi Iordănescu, CFR și-a anunțat programul de pregătire

Sport by Catalin Suciu - iun. 12, 2018 0 247

CFR Cluj se pregătește în această vară pentru tururile preliminare din Liga Campionilor. Reunirea este programată pe 13 iunie, iar apoi echipa clujeană va susține primul cantonament al verii, la Brașov.

În perioada 17- 27 iunie va avea loc primul stagiu, acesta urmând a fi bazat pe o pregătire fizică, echipa urmând să dispute un singur meci amical, în compania lui Sepsi Sf. Gheorghe. Următorul cantonament va avea loc în Polonia, în localitatea Sochocin, în perioada 30 iunie- 12 iulie, iar adversarele vor fi anunțate în perioada următoare.

După cantonamentul din Polonia, CFR-ul va disputa Supercupa României, în compania lui CSU Craiova, câştigătoarea Cupei României. Meciul va avea loc pe 24 iulie, pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.