Închide

În a doua zi în care raportarea cazurilor noi de infecție cu coronavirus a redevenit zilnică, în Cluj au fost identificate aproape două sute de cazuri noi

Sănătate by Actual de Cluj - iul. 13, 2022 0 206

În a doua zi în care raportarea cazurilor noi de infecție cu coronavirus a redevenit zilnică, în Cluj au fost identificate aproape două sute de cazuri noi de infecție.
Datele Ministerului Sănătății pe ultimele 24 de ore, publicate în urmă cu puține momente, arată că în Cluj au fost depistate în acest interval un număr de 185 de cazuri noi de infecție, printre cele mai multe într-un județ din țară, cifră depășită doar de Brașov cu 197, Prahova cu 190 și București cu aproape o mie. Rata de infectare din Cluj, de 1,6 cazuri la mia de locuitori, e cea mai ridicată din România, după București cu 3,21 cazuri la mie. Până acum în cei mai bine de doi ani de pandemie de coronavirus în Cluj au fost identificate aprape 165.500 de cazuri de infecție, cele mai multe într-un județ din România.
Să adăugăm că, potrivit datelor MS, în Cluj sunt internați azi 81 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care cinci sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare