Închide

Clujul, și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, în doar două județe a fost depășit pragul de 200 cazuri noi în 24 de ore

Sănătate by Actual de Cluj - iul. 14, 2022 0 167

Două județe din România au depășit pragul de două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate de ieri până azi, unul dintre acestea e Clujul, unde au fost înregistrate în acest interval cele mai multe cazuri noi din țară, după București.
Datele Ministerului Sănătății, publicate în urmă cu puține momente, arată că de ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 268 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, doar în Constanța a mai fost depășit în acest interval pragul de 200 de cazuri noi, la 247. Rata de infectare e în Cluj și azi cea mai mare din România după București, la 1,67 cazuri la mie, considerabil peste media națională care azi e de 0,75 cazuri la mie.
În ultimele 24 de ore în România au fost depistate aproape patru mii de cazuri noi de infecție cu coronavirus, mai exact 3.993, dintre care peste opt sute sunt ale unor pacienți reinfectați.

Să adăugăm că în continuare Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent, în total până acum în Cluj au fost depistate 165.717 cazuri de infecție în cei doi ani de pandemie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare