Închide

Îi declara prietenie adevărată în limba arabă, iar acum îl batjocorește în ultimul hal

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 08, 2016 9 5440

Ce credeți că l-a determinat pe patronul de la site-ul Ziar de Cluj (pretendent la scaunul de primar al Clujului), să se rupă de sirianul Bashar Molhem, un tânăr de bani gata care e dornic să facă politică la Cluj? Nu demult, cei doi împărtășeau o frumoasă poveste de prietenie, după cum se poate observa din fotografia de mai sus, pe care Liviu Alexa o share-uise pe profilul personal de facebook din dorința de a-i demonstra tânărului sirian cât de mult îl stima.  „La mulți ani Bashar Molhem الصديق الحقيقي (prieten adevărat)”, îi scria Alexa sirianului în 15 ianuarie 2015, probabil cu ocazia zilei sale de naștere. În imagine, cei doi sunt surprinși într-un moment de profundă relaxare, în care Alexa cu niște ochi aburinzi îi povestește lui Bashar câte ceva de amuzament. Comentariul lui Bashar n-avea cum să lipsească: „Un prieten și un om adevărat. Mulțumesc mult Liviu”, și nici Like-ul ca răspuns din partea lui Alexa. La mai bine de un an distanță, Bashar a aflat pe pielea lui că prietenie cu Alexa îl poate costa mult mai mult decât și-a putut el imagina, iar vorbele din ultimul său comentariu i-au cam ieșit pe nas.

Alexa despre Bashar Molhem: „shaormar”, „guvid uleios”,”cocalar sirian”…

Citind în Actualdecluj.ro că liberalii l-au inclus pe Bashar Molhem pe lista de candidați la Consiliul Local, Liviu Alexa a dezlănțuit jihadul împotriva lui. Într-un articol din Ziar de Cluj (nesemnat), pe cel pe care în urmă cu un an îl declara prietenul lui adevărat l-a numit acum „guvid uleios”, „shaormar”, „om fără coloană”, „sirian coșcovit de pseudo-modestie” și câte și mai câte. Și a avut grijă, desigur, să share-uiască articolul și pe Facebook.

Bashar facebook

Mai mult, patronul Ziar de Cluj a sugerat că Bashar i-ar fi dat bani lui Marius Nicoară pentru a-l include pe lista de consilieri locali, dar n-a suflat nici un cuvânt despre relația pe care chiar el a avut-o cu Bashar, pe ce anume s-a bazat această relație cu un tânăr sirian de bani gata, având în vedere că ea chiar a existat. A insistat să reamintească, de asemenea, că Bashar Molhem era bun prieten cu Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, că-l pupa în fund pe acesta și că-l plimba cu mașina lui de lux. Pe Marius Nicoară l-a acuzat că îl înlocuiește pe „analfabetul de Seplecan” cu un vânzător de shaorma, băiat de bani gata, cocalar posesor de Mercedes strălucitor, prințisorul Bashar Molhem. De ceva timp, în mai toate postările/articolele insistă să-l numească pe Seplecan analfabet, în condițiile în care nu demult tot el era cel care nu mai prididea să-și dea jos pălăria în fața lui.

Seplecab in fecebook alexa

9 comentarii

 1. Mai scrie de gozu’ asta de alexa…un santajist borat, si n-as avea treaba cu asta, dar sa te dai cel mai cinstit.Pai imi inchipui cum isi muta neamurile la Cluj daca iese, sa poata fura cu 100 de maini.

 2. Liviu Alexa, la răscruce între papagal și măgar.
  Portretul candidatului, în -isme relevante: oportunist, pupincurist, șantajist.
  Ferească Dumnezeu.

 3. Alexa – gunoi uman, ‘ jurnalist’ de 2 lei care scrie urat si intrun mod ordinar
  Basar- painea lui dumnezeu dar putin cu nasu pe sus,dar are si de ce
  nu pot sa inteleg cum o putut fi prietenie intre ei

 4. Bravo Simona, se ştie că spuma bogosferei e plătită să tacă de acest afecerist uns cu toate alifiile. Poate nu ştie Bashar istoria Clujui dar din câte ştiam eu limba oficială în Cluj e româna şi se utilizează în scris cu diacritice.

 5. E normal ce face omul, doar ca o face ca un idiot, fara perdea.
  Orice individ care doreste sa ajunga om politic, joaca pe mai multe fronturi, azi il linge in cur pe ala al carui fund pute mai fain, maine linge un alt fund in timp ce il denigreaza pe primul, si tot asa, un cerc vicios. Se linge curul care ii da ceva in schimb, cam asta face individul asta care nu e mai valoros decat o tanti care vinde biletele RATUC.

  Asta crede ca daca e mai tanar are vreo sansa, da are, atatea sanse cate am eu sa intru in Baroul Cluj (zero).

  Evident si acest articol a fost creat, avand ca scop, denigrarea nu doar a subiectului principal ci si a ziarului mentionat de „n” ori.

  Stima.

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.