Închide

Iarna schimbărilor la U Cluj. „Șepcile roșii” au renunțat la cinci fotbaliști. Urmează transferuri

Sport by Catalin Suciu - dec. 09, 2017 1 1306

U Cluj încearcă să-și facă de pe acum un lot puternic pentru liga secundă, de unde vrea să promoveze imediat.

Clubul va face mai multe mutări pe piața transferurilor și a renunțat între timp la o serie de jucători.

„Clubul nostru a încetat, azi, raporturile contractuale cu o serie de jucători. Este vorba despre Marius Ionescu, Darius Irimie, Darius Hîmpea, Robert Moldoveanu și Alexandru Trancă. Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la FC Universitatea Cluj și le dorim mult succes în carieră”, se arată pe site-ul oficial al clujenilor.

În ultimele luni, Ioan Ovidiu Sabău a negociat cu mai mulți fotbaliști din eșaloane superioare, iar la Cluj sunt așteptate câteva nume importante în această iarnă.

„Se poartă discuții, avem mai mulți jucători în vederi și încercăm să-i aducem încă de acum pentru că ar fi ideal să avem echipa formată în liga a doua. Să nu fim nevoiți să tranferăm prea mulți în același timp. Am discutat cu jucători din liga a doua, dar și din prima ligă. Acum așteptăm”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

„Nu mă interesează vârsta, ci calitatea.Eu am nevoie de jucători cu care să promovez, indiferent dacă are 20 de ani sau 34-35 de ani. Am nevoie de calitate, avem nevoie de calitate”, a completat și Adrian Falub.

 

Un comentariu

 1. „ce m-as face,ce m-as face daca n-ar fi U”
  Surprinzator cat de repede isi schimba Sabau filosofia.
  Nu mai crede in a creste tineri jucatori(prin academia mult trambitata),vrea acum jucatori de calitate in detrimentul tineretii . Daca asa se duce,pana la promovarea in prima liga,nu ramane nici umbra lui Goga pe stadion. Asa sa fie cum vrea el (Sabau) dar de unde lovele pentru a aduce jucatori de calitate??? Daca la U aduci mercenari se poate intampla iarasi episodul Walter. Arunci cu bani pe fereastra si nu vezi fotbal nici ca la liga 4-a.
  Cred ca sabau nu are nici un concept si nici sa copieze cluburi precum Viitorul lui Hagi sau FC Barcelona nu stie.
  U nu este o secta unde te faci predicator si toti te asculta si se inchina frumoaselor vorbe de preamarire a divinitatii.
  Daca la U nu se combina placutul cu utilul va fi vai si amar.
  Am impresia ca la U antrenorii sau managerul general e interesat doar de puncte nu de formarea de jucatori pe cre sa te bazezi in promovare . Antrenorul si managerul general sunt preocupati mai multe de succesul personal in detrimentul succesului colectiv al echipei sau al clubului. Ideea de a promova rapid in prima liga fara a creea un nucleu de jucatori care sa simta ca apartin culorilor alb-negru,e paguboasa. Cat de repede ajungi sus,asa de repede o sa si cobori. Ori la Cluj,FC U trebuie sa razbeasca in timp si daca ajunge in prima liga,acolo sa si ramna. Cu pareri de rau,cred ca Sabau nu are habar cum se conduce un club. U nu e o secta(repet) care sa traiasca din donatii la nesfarsit si din tineri care sa fie amagiti,ca pe lumea cealalta vor fi rasplatiti si vor ajunge jucatori de talie internationala. sabau si gasca lui de papistasi trebuie schimbati pana mai e timp.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.