Închide

CFR, un nou transfer. Cluburile s-au înțeles, iar în Gruia sosește unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1

Sport by Catalin Suciu - dec. 09, 2017 0 515

CFR Cluj continuă campania de achiziții și își face echipă de titlu.

Formația clujeană a bătut palma cu Astra Giurgiu pentru Alex Ioniță, unul dintre cei mai bun fotbalist din Liga 1 în acest sezon.

„Mi-ar plăcea să joc la CFR, e un club mare unde se face performanță”, spunea recent mijlocașul. Iar dorința sa e aproape împlinită pentru că Dan Petrescu le-a transmis șefilor că-l vrea cu orice preț. 700.000 de euro e suma de transfer, la care se adaugă procente dintr-o viitoare mutare.
Ioniță e al treilea fotbalist luat în ultimele luni după Valentin Costache (20 de ani), achiziționat de la Dinamo și Sebastian Maeilat (19 ani), de la ACS Timișoara.

Practic, CFR-ul își scade media de vârstă cu aceste mutări și se axează pe o întinerire a lotului. Culio, Deac, Mureșan, Vinicius, Arlauskis și Hoban sunt trecuți toți de 30 de ani.

„Ne gândim și la viitor și la calitate. Avem o listă foarte mare de achiziții, jucători din România și din străinătate. Sunt 20-30 care au fost monitorizați, iar din aceștia vom lua 2-3, cu cea mai mare atenție”, a explicat Iuliu Mureșan.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.