Închide

„Huliganii” știu să iubească

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 23, 2017 0 3172

Rareș și Alexandra s-au cunoscut acum 2 ani de zile.

El e suporter, e „ultras” sau „huligan”, „vagabont”, în concepția populară. Ea, o tânără obișnuită, plină de energie, care adoră călătoriile.

El cu fotbalul, ea cu orice altceva. El călătorește în deplasările Universității Cluj, ea s-ar duce la mare.

Se cunosc, se plac, se îndrăgostesc. Rareș o ia pe stadion la „U” la meciuri. Echipa schimbă eșaloanele, falimentează, o ia de la capăt. Galeria e acolo în fiecare moment, Rareș nu lipsește de la nici un meci și o duce și pe Alexandra. De ce se strâng atâția să susțină o echipă de fotbal?, se întreabă.  Merge la un meci, merge la al doilea, iar apoi nu mai poate lipsi.

Relația lor evoluează împreună cu echipa.  Are urcușuri, are coborâșuri și tot ce se întâmplă se întâmplă cu un scop.

Joi, pe 22 iunie, oamenii de pe stadion îi oferă cel mai neașteptat cadou. Pe Someșul nesperat de limpede se așază, de nicăieri, un banner uriaș. „Vrei să fii soția mea?”.  Complicii din galeria Universității îl ridică precum o fac în Peluză. E surpriza lui Rareș. Spune „DA” pe loc și se-apucă de plâns.

„Inelul l-am luat în decembrie, dar nu știam ce moment să aleg, cum s-o cer, m-am tot gândit. Ei îi place foarte mult atmosfera de pe stadion, fotbalul mai puțin și am zis că asta trebuie să fac. M-am gândit la mai multe locuri, mă gândeam și la Chios, dar am zis să nu le fac probleme băieților cu torțele. Apoi am zis că e locul potrivit, nu deranjăm pe nimeni, e totul în regulă. Am rugat o prietenă comună să ne cheme să ne plimbăm pe Someș, ca-și scoate câinele. Nu se aștepta la așa ceva, a ieșit totul perfect, un moment unic.”

E fotbalul un simplu sport?

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu