Închide

Hoți din Mehedinți, prinși în acțiune în Cluj

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 24, 2018 0 140

O femeie de 28 de ani şi un bărbat de 41 de ani sunt cercetaşi pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat din bancomate în judeţul Cluj.

Două persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv de către poliţişti din judeţul Cluj. Este vorba de o femeie de 28 de ani şi un bărbat de 41 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, care sunt acuzaţi că au comis mai multe infracţiuni de furt calificat şi de tentativă de furt calificat în formă continuată la mai multe unităţi bancare, ATM-uri, din Huedin şi Gilău.

„Cei doi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, fiind arestaţi într-o altă cauză, şi sunt bănuiţi de comiterea a 4 infracţiuni de furt calificat şi patru tentative de furt calificat, în formă continuată. În fapt, aceştia, în perioada 28 – 29 iulie, prin montarea unor dispozitive artizanale în bancomate au sustras sau au încercat să sustragă din acestea, sume de bani“, susţin reprezentanţii IPJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare