Închide

FOTO S-a deschis Târgul de Crăciun. Mii de clujeni prezenți la eveniment. Urmează cinci săptămâni pline de evenimente

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 24, 2018 0 480

În prezența a mii de oameni s-a inaugurat Târgul de Crăciun în Piața Unirii. Ca de fiecare dată în ultimii ani, clujenii s-au înghesuit la aprinderea luminițelor și la concerte.

Urmează cinci săptămâni tematice și pline de evenimente.

Sâmbătă, 24 noiembrie

15:00 – Jocurile muzicale de iarnă
17:00 – Spectacolul muzical FunTasticii – în căutarea talentului
19:00 – Concert Rareș Mariș
20:00 – Concert PHOENIX

Duminică, 25 noiembrie

17:00 – Mickey și Magicianul
18:30 – Povești la gura sobei
19:30 – 100 de ani de muzică într-o sută de minute

„Dragilor și dragelor, oameni faini de pretutindeni, anul acesta ne reunim sub cupola cuvântului „împreună”. Astfel, vom explora ideea de centenar din perspectiva unirii oamenilor în ansamblul diversității culturale pe care Clujul o găzduiește. Vă invităm să descoperim împreună rădăcinile care pulsează în inimile locuitorilor Clujului, să pornim conversații despre multiculturalism și despre modul în care sărbătorile de iarnă pot fi celebrate într-un spirit de comuniune și respect pentru diversele naționalități care conviețuiesc în Cluj. Printre noutățile târgului de anul acesta se numără: căsuțe noi cu cadouri și bunătăți, un program antrenant presărat cu activități multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun, o săptămână culinară cu activități specifice și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs”, au anunțat organizatorii.

Începând cu anul acesta, pentru fiecare săptămână din cele cinci în care Târgul de Crăciun va fi deschis, s-a stabilit câte o tematică dedicată.
Astfel, în prima săptămână, vor fi diverse activități muzicale, în ce-a de-a doua vine Moș Nicolae, a treia este dedicată unor evenimente culinare, în cea de-a patra se vor pregăti cadouri pentru cei dragi, iar în ultima săptămână vor fi organizate diverse jocuri pentru cei mici și vor putea fi urmărite mai multe filme.

Pentru mai multe detalii intrați AICI

foto: Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu