Închide

Hagi, Adi Ilie și Mutu au dat recital » 8 goluri în România All Stars – Galatasaray Legends

Sport by Actual de Cluj - iun. 03, 2023 1 171

Legendele României și cele ale lui Galatasaray au oferit un spectacol giugiuc, cu 8 goluri, scor final 4-4, celor 16.000 de spectatori de pe Cluj Arena, un tratat de superfotbal și de prietenie între vedetele care au scris istorie.

Cronica e pe GSP.ro:

Hagi rămâne Hagi! Numărul 10 al României pentru totdeauna. Cel mai aplaudat om de pe Cluj Arena, de aproximativ 16.000 de microbiști. Dar show-ul a fost asigurat de alți meseriași, Adrian Ilie și Mutu, care au oferit „bijuterii” spectatorilor.

O „Cobra” și un „Briliant” șefii artiștilor, s-ar lupta și-acum la titlul de golgeteri. Oricum, încă o dată, realizezi că unii de-acum sunt doar copii. Cei doi au apăsat prea mult accelerația, iar combinațiile dintre ei le-au rupt frânele „leilor” Galatei, ce făceau istorie la începutul anilor 2000.

Sabău, cu fizicul său slim fit la 55 de ani, jucând pe trei posturi, a alergat și la pauză, are un regim spartan de fitness. Gâlcă a fost prea de netrecut la mijloc, în prima parte. Gică Popescu – stâncă.
Dacă Umit Karan, prea artist la fizicul lui, a vrut să ia caimacul artiștilor, Stelea a avut inimă bună și i-a făcut cadou un gol lui Jardel, superstarul oaspeților. SuperMario, cu ceva mai multe kilograme în plus, dar la fel de jupân în atac.

Ca-n curtea școlii, fiindcă scorul lua proporții nebănuite, mai ales că nea Puiu Iordănescu a sărutat icoanele. Ăi mai buni de la galbeni au trecut la albi, Hagi, Popescu, „Cobra” și Felipe au jucat la Cim Bom, s-a schimbat joaca.

Eu n-am pierdut nicio repriză, în prima conduceam cu România, în a doua am condus cu Galatasaray. A fost greu, nu știți ce ne așteaptă în zilele următoare
Gică Popescu

Acești jucători au contribuit la 4-5 calificări la turnee finale. Au intrat în istoria fotbalului românesc și ne-au reprezentat cu cinste. Mai erau niște jucători pe care mi i-aș fi dorit aici, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, dar și alții.
Anghel Iordănescu 

În seara asta cei mai buni au fost suporterii, care au venit în număr mare la stadion. Important e că ne-am văzut, că am ieșit sănătoși de pe teren, că publicul s-a bucurat, ne-a văzut după atâta timp. Cu cât trec anii, cu atât e mai greu, dar încercăm să ne mișcăm
Gică Hagi

Un comentariu

  1. Spectacolul pe teren! Hagi, Adi Ilie și Mutu au demonstrat încă o dată de ce sunt considerați adevărate legende ale fotbalului românesc. Cele 8 goluri marcate în meciul dintre România All Stars și Galatasaray Legends au fost o adevărată festivitate a talentului și a experienței. Privindu-i pe acești mari jucători în acțiune, simți cum timpul stă în loc și reminiscențele vremurilor de glorie se contopesc cu bucuria prezentului. Un asemenea eveniment nu face decât să reamintească tuturor pasiunea și emoția pe care fotbalul le poate aduce. Bravo și mulțumiri pentru această experiență memorabilă

Scrie un comentariu