Închide

Guvernul îşi felicită singur ajutoarele de stat pentru marile companii

Economie by Kristina Reştea - mai 09, 2014 0 264

În ultimii doi ani, Guvernul a semnat acorduri de finanţare pentru acordarea de ajutoare de stat unor companii care s-au angajat să investească în România, cumulat, 1 miliard de euro, a declarat, la Cluj, Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea.

 

sursă foto: www.finantare.ro

sursă foto: www.finantare.ro

„Din momentul în care Guvernul şi-a intrat în pâine,  în mai 2012, au fost semnate 33 de acroduri de finaţare pentru ajutoare de stat. Asta înseamnă investiţii de peste 1 miliard de euro, din care ajutoarele au fost 327 milioane de euro”, a anunţat ministrul Liviu Voinea.

 

Bosch a primit 25 de milioane de euro ajutor de stat, a precizat premierul Victor Ponta. Acesta a ţinut să sublinieze că  suma se va întoarce în economia naţională din taxele şi impozitele pe care Bosch le va plăti în România.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.