Închide

Gurzău are „calitatea” să funcționeze “la pachet” într-un spațiu al primăriei

Politica by Luminiţa Silea - apr. 29, 2014 0 327

Administrația locală nu vede nicio problemă în faptul că deputatul Adrian Gurzău și-a intalat sediul de partid în biroul parlamentar. Direcția de Patrimoniu susținea că acest lucru se poate face doar cu acordul Consiliului Local,  având în vedere că obiectul contractual de închiriere era clar specificat: cabinet parlametar.

PMP

“Spațiul pus la dispoziție de Consiliul local Cluj-Napoca pentru deputatul Adrian Gurzău i-a fost atribuit în calitatea sa de parlamentar clujean. Având în vedere faptul că deputatul nu și-a pierdut calitatea de reprezentant al clujenilor în legislativul României prin schimbarea apartenenței politice, de la Partidul Democrat-Liberal la partidul Mișcarea Populară, acesta îndeplinește în continuare calitatea în baza căreia i-a fost dat spre folosință spațiul”, arată Biroul Mass media al primăriei.

Adrian Gurzău a primit spațiul de la primărie în luna mai, anul trecut,  în calitate de parlamentar PDL. Acum Adrian Gurzău conduce ca interimar filiala clujeană a noului partid rupt din PDL – Partidul Mișcarea Populară.

 

Consilierii PNL au cerut conducerii primăriei să rezilieze contractul de chirie cu acesta, având în vedere că el îşi folsoeşte cabinetul de parlamentar pe care l-a obținut cu chirie de la primărie în alte scopuri decât cele pentru care i-a fost închiriat spaţiul. Primarul Emil Boc nu a comentat situaţia. Boc este un simpatizant al partidului de suflet al preşedintelui Băsescu, el chiar înscriindu-se în Fundaţia cu acelaşi nume care a stat la baza fondării PMP. Cererea consilierilor liberali a stârnit zâmbetele colegilor din Consiliul Local, la ședința din 28 aprilie, mai ales a liderului consilierilor PDL, Radu Moisin, cel care a militat anul trecut în favoarea alocării spațiului către  Gurzău.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.