Închide

Bani negri, mită, alte venituri necuvenite? Ce avere a făcut un consilier PDL Turda în 2 ani de mandat

AdministrațieDin județPolitica by Actual de Cluj - mai 04, 2014 0 368

În mai puţin de 2 ani de mandat, consilierul PDL Turda, Daniela Florea, a reuşit să adune aproape 400.000 de lei, deşi veniturile familiei sale sale, oficiale, nu depăşesc 38.000 de lei/an!

Cu alte cuvinte, dacă ar fi pus toţi banii deoparte şi nu ar fi cheltuit nici un leu, nici pe întreţinere, nici pe mâncare şi nici pe concedii, consilierului PDL Turda i-ar fi trebuit peste 10 ani ca să atingă suma pe care o avea la finele anului 2013 în conturi.daniela-florea

turdanews.net arată că în declaraţia de avere dată în 10 iulie 2012, conform legii, imediat după obţinerea mandatului de consilier local din partea PDL, Daniela Florea a tras o linie la capitolul rezervat activelor financiare, semn că nu avea nici un leu sub formă de conturi, depozite bancare, fonduri de investiţii sau alte forme de economisire şi investire (vezi foto mai jos).


Ulterior, în declaraţia dată în februarie 2013, Daniela Florea a menţionat, la acelaşi capitol al activelor financiare, suma de 167.228 lei, într-un cont la Raiffeisen Bank, de forma unor fonduri de investiţii sau echivalente, inclusiv fonduri private de pensii sau alte sisteme de acumulare (vezi mai jos).

Însă, lucrurile nu se opresc aici! În ultima declaraţie de avere, respectiv cea dată în ianuarie 2014, consilierul PDL Turda a menţionat existenţa unor active financiare de aproape 400.000 de lei! Este vorba de un depozit bancar la Raiffeisen Bank de 114.500 lei (echivalentul venitului total al familiei pe mai bine de 3 ani!), dar şi de un cont, tot la Raiffeisen Bank, sub forma unor fonduri de investiţii sau echivalente, inclusiv fonduri de pensii, în valoare de 279.080 lei (vezi mai jos).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu