Închide

GSP: Cazuri mușamalizate de sex cu minore la Cluj! Înregistrări secrete de la ședințele Federației de Judo: „Ați f***t fete de 15 ani, mă!”

Sinteză știri naționaleSport by Catalin Suciu - nov. 06, 2018 0 892

Într-o ședință purtată cu băieții din lotul național de judo, vicepreședintele Florin Bercean, unul dintre cei mai titrați antrenori din sportul românesc, invocă două episoade de sex cu minore în hotelul FRJ de la Cluj, explicând că le-ar fi mușamalizat. Vizați sunt doi sportivi ieșiți recent din circuit: Mircea Cătălin și Cristian Bodârlău. Înregistrarea audio a discuțiilor e în posesia Gazetei Sporturilor.

Înaintea recentelor Mondiale de judo de la Baku, de unde delegația României s-a întors cu coada-ntre picioare, nici măcar un loc 7 la cei 6 sportivi trimiși!, lotul național masculin a trecut prin mari convulsii. Federația l-a suspendat din funcție pe antrenorul Adrian Croitoru cu numai câteva zile înaintea turneului din Azerbaidjan, iar elevii săi au formulat și au semnat un memoriu de susținere pentru „principalul” trecut peste noapte pe linie moartă.

Gestul a iritat conducerea federației. Și, imediat, vicepreședintele Florin Bercean, omul cu zeci de medalii la Europene, Mondiale sau Olimpiadă în postura de antrenor al fetelor, dar contestat pentru comportamentul său medieval și implicarea în nereguli majore la FRJ, a convocat o ședință furtunoasă cu toți sportivii care au sărit în apărarea lui Croitoru.

Furia lui Bercean e fără margini, are momente în care-i jignește brutal pe judokani și îi amenință cu desființarea lotului pentru atitudinea pro-Croitoru. Șochează însă unul dintre episoadele pomenite de Bercean. Subiectul: sex cu minore în hotelul FRJ de la Cluj!

„Dragoste nu există la judo! Voi nu trebuie să iubiți pe nimeni. Nici măcar sportivele pe care le călăriți și după aia reclamați că nu știu cum a ajuns în pat la mine. Că ați f***t fete de 15 ani, mă! Și pe urmă ați zis să-mi dați lecții! Și eu făceam o hârtie și-i băgam în pușcărie. Mircea Cătălin d-aia a plecat. A bătut copii, a călărit niște fete. Tu erai în cameră cu Mircea Cătălin cu o minoră, știi?”

Voce neidentificată: „Da”.

Bercean: „Norocul tău că fata n-a avut de la cine primi educație, înțelegi? Dacă aia avea tată, și ailaltă dacă avea tată, Bodârlău o sugea rău de tot! Împreună cu Mircea Cătălin, ați înțeles? Voi n-ați fost aduși aici să aveți grijă de fete. Ați reclamat tot felul de căcaturi, mă! Căcaturi! Din păcate, mă copii, ăsta-i hotelul în care trăim”.

Continuarea, precum și înregistrarea audio, pe Gazeta Sporturilor.

foto: cosr.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare