Închide

Grupare de bandiți care spărgeau automate bancare, prinsă de polițiștii din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 05, 2015 0 182

Grup de bandiți care spărgeau automate bancare, prins la Cluj după ce a furat din nu mai puțin de 50 de ATM-uri, din mai multe județe.

Grupul e format din doi bărbați de 36 și 40 de ani din Caraș Severin, care – spun polițiștii – ar fi comis mai multe furturi din bancomate amplasate pe raza mai multor judeţe, printre care şi Cluj. În total 50 de astfel de retrageri de bani frauduloase de pe raza judeţelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Arad, Bihor şi Cluj.
Cei identificaţi ar fi acţionat cu alţi doi bărbaţi din Caraş Severin, reţinuţi şi arestaţi preventiv în cursul lunii octombrie.În 4 noiembrie, adică ieri, polițiștii din Cluj au făcut percheziții la domiciliile celor doi, iar pe baza mandatelor emise, cei doi, de 36 şi 40 de ani, au fost aduşi la Cluj-Napoca unde au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
În sarcina acestora polițiștii au reținut zece tentative la infracţiunea de furt calificat, sub forma complicităţii, 4 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu