Închide

Greva din sport continuă. Angajații din Cluj sunt în fața Direcției Județene pentru Sport și Tineret

ActualitateTop News by Catalin Suciu - aug. 09, 2018 0 155

Continuă greva în sportul romînesc. Angajaţii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Cluj au intrat de miercuri în grevă generală pe perioadă nelimitată, fiind nemulţumiţi de salarizare.

Și astăzi, angajații au ieșit în fața instituției și spun că nu au de gând să-și reia activitatea sub nici o formă.

Principalele nemulțumiri sunt legate de faptul că 70% dintre salariați sunt plătiți cu venitul minim pe economie, 1300 de lei. Oamenii spun că, în instituțiile Ministerului Tineretului şi Sportului, sunt salarii diferite pentru funcţii similare şi solicită egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plata pentru funcţii similare.

Prin greva declanşată miercuri, angajaţii de la Cluj se alătură celor din din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului de la nivel naţional, cluburi sportive municipale, complexuri sportive naţionale, case de cultură ale studenţilor, care au încetat toate activităţile.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare