Închide

Grav accident rutier pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 11, 2020 0 1658

Grav accident de circulație pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, DN1C, în localitatea Răscruci, sunt implicate două tiruri iar circulația a fost bloactă.

Accidentul a fost provocat de un șofer al unui ansamblu de vehicule, de 46 de ani din Turda, care se deplasa din Dej spre Cluj-Napoca și care nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare. A pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu-Marmației, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate, în jurul orei 10.00, ca urmare a unui grav accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. În momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului au găsit șoferul unuia dintre autotrenuri încarcerat în cabină, pentru care s-au început imediat manevrele de descarcerare. Acesta este în stare de inconștiență, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Traficul a fost deviat prin Jucu și Bonțida. Revenim cu informații. Menționăm, DN1C e al doilea cel mai periculos drum din Cluj, după DN1E60. Aici au loc cele mai multe accidente grave sau mortale din județ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu