Închide

Grav accident pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un microbuz s-a ciocnit de un TIR

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 03, 2017 0 287

Accident grav de circulație în Cluj în această dimineață pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, DN1C, unde un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri mai multă vreme.

Accidentul a avut loc în această dimineață, între un microbuz și un autotren iar circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Gherla a fost oprită pe ambele sensuri la km 25, în zona localității Răscruci.  „Potrivit primelor informații, șoferul unui microbuz plin cu muncitori, în timp ce se deplasa regulamentar dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, a colizionat violent cu un autotren care se deplasa din sensul opus, condus de un șofer din Oradea, care a virat la stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar. Chiar dacă a frânat puternic, șoferul microbuzului nu a mai putut evita impactul, șoseaua fiind acoperită cu polei”, relatează Dej24.ro.

16 persoane au fost rănite în accident și au fost transportate la spital pentru investigații. Circulația auto a fost deviată prin parcul industrial din Jucu câteva zeci de minute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu