Închide

Grav accident pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un microbuz a fost implicat, șapte persoane au fost rănite

Actualitate by Actual de Cluj - mai 06, 2022 0 176

Grav accident pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, în una dintre localitățile în care sunt înregistrate cele mai multe accidente, un microbuz a fost implicat. Șapte persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accidentul a avut loc pe DN1C la km 38+300, în localitatea Livada, în jurul orei 8 dimineața. ”Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între 4 autovehicule, care se deplasau pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Jucu și un microbuz condus de un bărbat de 32 de ani, din Comuna Câțcău”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului.

În urma coliziunii șoferul de 34 de ani, trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani și alți trei pasageri din autoutilitară au fost transportați la spital pentru primirea îngrijirilor de specialitate. Testările șoferilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu