Închide

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, în această după-masă, o persoană a decedat

Actualitate by Mihai Prodan - oct. 12, 2021 0 536

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, în această după-masă, o persoană a decedat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.20 în localitatea Izvoru Crișului. La fața locului au intervenit forțe de urgență impresionante, 11 subofițeri cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor cu ambulanță SMURD și un altul de terapie intensivă cu ambulanță. ”În urma impactului, o victimă, femei, aprox 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedata. Încă o persoană, bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea. UPDATE ora 19.55 pacientul, conștient, e transportat la Unitatea de Primire Urgențe Cluj-Napoca.

E vorba de o coliziune între două mașini. Un șofer 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni. Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul, după cum au arătat polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.