Închide

Grav accident de circulație în această dimineață în Mureș, un șofer din Cluj implicat

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 08, 2021 0 81

Grav accident de circulație în această dimineață în Mureș, două autoutilitare s-au ciocnit, între care una condusă de un șofer din Cluj; două persoane au decedat și alte trei au fost rănite în accident.

Evenimentul a avut loc în afara localității Vălenii din Mureș, în jurul orei 4.30 dimineața. ”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la km. 152+68 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între o autoutilitară, condusă din direcţia Sighişoara-Târgu Mureş de un bărbat din judeţul Cluj şi o autoutilitară condusă din direcţia Târgu Mureş-Sighişoara de un bărbat din judeţul Mureş. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care, din nefericire, doi au decedat, respectiv conducătorul auto din judeţul Mureş şi un pasager aflat în autoutilitara condusă de bărbatul din judeţul Cluj”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului, citați de cotidianul Zi de Zi.

Alte trei persoane, respectiv conducătorul auto din judeţul Cluj şi alţi doi pasageri aflaţi în autoutilitara condusă de acesta au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare