Închide

Grav accident de circulație aseară aproape de miezul nopții, un șofer a ieșit de pe carosabil și a intrat pe linia de cale ferată

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 20, 2021 0 222

Grav accident de circulație aseară aproape de miezul nopții, un șofer a ieșit de pe carosabil și a intrat pe linia căii ferate, unde s-a izbit de un stâlp. Șoferul, dar și două pasagere din mașină, au fost răniți.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că șoferul, un tânăr de 26 de ani, se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,48 miligrame de alcool în litrul de sânge, în aerul expirat. Echipele de intervenție sosite la fața locului, două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje de SMURD și un altul de la Serviciul Județean de Ambulanță, au găsit autoturismul avariat, ajuns pe șinele de tren, iar ocupanții erau ieșiți din acesta și necesitau asistență de specialitate. ”Patru tineri au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specifice. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au degajat autoturismul avariat de pe calea ferată, pentru a se putea relua traficul feroviar”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu