Închide

GRAFIC Cum a evoluat pandemia de coronavirus la Cluj-Napoca, din primăvară până la nivelurile aproape record de azi

SănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 05, 2021 0 947

Cu sute de cazuri noi zilnic, valul 4 al pandemiei de coronavirus se anunță la niveluri aproape record în Cluj-Napoca, unde rata de infectare a depășit azi 8 cazuri la mie – în ultimul an și jumătate doar în câteva zile a mai fost depășită această cifră.

Datele obținute de la Direcția de Sănătate Publică din Cluj pentru perioada pandemiei de coronavirus, în Cluj, arată că incidența a ajuns azi la un nivel aproape record, depășit doar câteva zile în toamna anului trecut.
Două grafice solicitate de actualdecluj.ro de la DSP Cluj prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pe care le prezentăm mai jos, arată că rata de infectare a depășit pragul de 8 cazuri la mie doar pentru câteva zile în urmă cu un an, la sfârșitul lunii noiembrie.

Rata de infectare a depășit azi pragul de opt cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, la 8.16 cazuri la mie, cu aproape 2.750 de cazuri active depistate în ultimele două săptămâni, în creștere abruptă în ultimele zile. Mai jos evoluția pandemiei de coronavirus în Cluj-Napoca, de la înregistrarea primelor cazuri în aprilie anul trecut și până în urmă cu câteva zile – rata de infectare raportată la mia de rezidenți și respectiv numărul de cazuri zilnice. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.